SRDOČI ZAVRŠILI POLUSEZONU BEZ PORAZA

dav

Proteklog vikenda prva ekipa Srdoča igrala je dvije utakmice, u Zaboku i Samoboru protiv istoimenih domaćina.U prvom susretu protiv Zaboka Srdočani su slavili rezultatom 4-0 uz izgubljen samo jedan set. Prvo je Samac svladao Posaveca 3-0, potom je Hrelec pobijedio Basu također s 3-0. Divković je u trećem susretu prepustio jedini set domaćinima protiv Ivekovića, da bi meč i pobjedu zaključili Hrelec/Samac u parovima porazili Posaveca/Ivekovića rezultatom 3-0.

dig

U poslijepodnevnom susretu srdočane je čekao puno teži meč. Otvorili su Mateša i Samac, te je Samac slavio rezultatom 3-0. Izjednačenje je Samoboru donio Nemec pobjedom nad Hrelecom 3-0. Vodstvo srdočanima vraća Divković pobjedom nad mladim Znikom s 3-0. Par Divković/Samac je nakon gubika 2-1 u setovima uspio preokrenuti te slaviti s 3-2 te tako povećati svoju prednost na 3-1. Hrelec je nakon parova poražen s 3-0 od Mateše, da bi konačni rezultat postavio Samac pobjedom nad Znikom rezultatom 3-0.

Srdoči su sa ove dvije pobjede uvjerljivo prvi u 1.HLZ sa maksimalnim učinkom od 8 pobjeda te sigurno grabe ka osvajanju 1. HLZ i plasmanu u Superligu. Nastavak je početkom iduće godine kada Srdoči gostuju u Fužinama kod Bajera.