2. i 3. HSTS

Protekla dva vikenda održani su 2. i 3. turnir HSTS-a. 2. HSTS turnir održan je u Dugom selu, dok je 3. HSTS održan u Ljubešćici.

Na 2. HSTS turniru nastupili su Luka Šarčević, Andrej Graovac u juniorima te Karlo Jovanović u kadetima.

Šarčević i Graovac su  prošli svoje kvalifikacijske skupine ostvarivši ostvarivši tri pobjede. Šarčević je porazio Kresića i Kinkelu sa 3:2 dok je od Baste bio bolji sa 3:1. Graovac je do prvog mjesta u skupini došao nešto laksše, porazivši Matića i Jakelića sa 3:0, dok je Krstevskog dobio sa 3:0. Prvo kolo nakon grupe uspješno su prošli  Graovac i Šarčević pobjedama nad Dražićem i Španićem, ali u 1/8 finala zapeo je Graovac od Vidačeka, dok je Šarčević pobijedio Murata sa 3:1. Kolo kasnije, 1/4 finale, Šarčević je poražen od Arbanasa sa 3:0. Jovanović je u kadetima prošao skupinu kao drugi, gdje je izgubio od Zovka sa 3:0, ali je pobijedio Bogovića i Gusića sa 3:1, odnosno 3:2. Prvo kolo nakon skupine, Jovanović je porazio Markotića sa 3:1, da bi u 1/8 finala pokleknuo od Bana rezultatom 3:1.

U LJubešćici je uz gore navedene nastupio još i Frane Erjavac u mlađim kadetima. Šarčević i Graovac su svoje skupine završili kao prvi, odnosno drugi. Šarčević je pobijedio Jakelića 3:2, Salmu 3:0 te Matijašeca 3:0, dok je Graovac bio bolji od Gavrana i Ilića sa 3:1, dok je poražen od Nagya rezultatom 3:1. Nakon grupe i Graovac i šarčević su svladali prve zapreke, Graovac je dobio Dražića 3:1 dok je Šarčević bio bolji od Lackovića 3:0. Ovog puta 1/8 finala bila je kobna za obadvojicu, pa je Šarčević poražen od Murata rezultatom 3:0, dok je Graovac izgubio u dramatičnom meču, punom preokreta,  od Mustapića rezultatom 3:2. Jovanović nije uspio proći svoje skupine u kadetima i juniorima ostvarivši u dva navrata jednu pobjedu i dva poraza.

Erjavac je svoju skupinu prošao kao drugi, izgubiši od Deklića 3:0, dok je porazio Bašića 3:0. U prvom kolu Erjavac je izgubio od Borovnjaka rezultatom 3:0.