Dvije pobjede u tri susreta

Prošlog tjedna odigrano je pvo kolo županijskih stolnoteniskih liga. STŠK Srdoči ove godine ima dvije ekipe u 2. Županijskoj ligi i jednu ekipu u 1. Županijskoj ligi.

U 2. Županijskoj ligi Srdoči VETERANI igrali su protiv STK Opatija 08 – 3, te su slavili sa 4-0. Prvi susret dobio je Maras mile protiv Muminovića sa glatkih 3-0. Na 2-0 povisio je ganzelja Ivo protiv Marića pobjedom u 4 seta, 3-1. Treći bod Srdočanima donijela je Jakaša Ana pobjedom nad Oprešnikom rezultatom 3-0. Konačni rezultat postavio je par Maras/Jakaša Miro protiv para Muminović/Smiljanić pobjedom 3-0.

Druga ekipa u 2. Županijskoj ligi, Srdoči 2 poraženi su u gostima kod Malinske 1. Prvi susret je igraoGraovac Andrej protiv šplehara i vrlo uvjerljivo slavio sa 3-0. U drugom susretu Stipanić Davor izgubio je od Yefremova sa 3-0, a novo vodstvo Srdočanima vraća Cuculić pobjedom nad Šabaljom rezultatom 3-1. Par Yefremov/Šplehar je slavio protiv para Graovac/Cuculić rezultatom 3-2, što se pokazalo ključnim za konačni ishod meča. Nakon parova Stipanić gubi od Šplehara sa 3-0, dok Graovac odvodi meč do sedme, odlučujuće partije pobjedom nad Šabaljom. Odlučujući meč Cuculić je izgubio od vrlo iskusnog Yefremova sa 3-1.

Srdoči 3 nastupaju u 1. Županijskoj ligi, te su u 1. kolu slavili protiv Kukuljanova sa 4-2. Činko Anton je pomalo iznenađujuće poražen od Vidovića u uvodnom meču sa 3-1. Vodstvo Kukuljanova povećava Bertone pobjedom nad mladim Jovanović Karlom. U trećem meču Šarčević je bez previše pobijedio Šunića sa 3-0, a izjednačenje rezultata donose parovi u kojima je par Činko/Šarčević porazio par Valenta/Humar sa 3-0. Nakon toga Činko pobjeđuje Valentu i šarčević Vidovića sa po 3-0 za konačnu pobjedu.