Erjavac prvi, Jovanović drugi

Slika 3

Proteklog vikenda STŠK SRDOČI Rijeka bio je organizator 2. Otvorenog prvenstva Primorsko – goranske županije u kategorijama mlađi kadeti/mlađe kadetkinje, te juniori, juniorke.

U konkurenciji mlađih kadeta nastupilo je pet naših igrača, od kojih je Mijić Patrik osvojio treće mjesto, te Frane Erjavac prvo. Mijić je, nakon što je grupu završio kao drugi, iza Smailji Kase, u polufinalu igrao sa klupskim suigračem erjavcom, te je Erjavac slavio rezultatom 3-1. Erjavac je prije navedenog polufinala lagano osigurao prvo mjesto u grupi ostvarivši dvije sigurne pobjede. U finalu su igrali Smailji i Erjavac, te je srdočki igrač slavio nakon pet setova (-4, 6, 7, -9, 6).

U konkurenciji juniora imali smo četiri igrača. Štimac je nakon što je grupu završio kao prvi igrao protiv Smailjija kojeg je porazio s 3-0, dok je Jovanović nakon grupe igrao protiv Erjavca i slavio sa 3-1. U polufinalu, Štimac je pokleknuo od kasnijeg pobjednika, Salme rezultatom 3-0, dok je u još jednom klupskom dvoboju Jovanović porazio Bogovića s 3-1. U finalu smo gledali svojevrsnu dramu između Jovanovića i Salme. Nakon nekoliko preokreta ipak je Salma odnio pobjedu rezultatom 3-2 (-7, 6, 3, -6, 10).