FAZLIĆ OSVOJILA 2. MJESTO

20141109_134419

Na slici s lijeva: Stela Fazlić, Veronika Salma, Molitorisz Iris Helena, Pupovac Petra.

U nedjelju 9.11.2014. u Opatiji, u novoj dvorani, održano je pojedinačno prvenstvo PIG regije za najmlađe kadete, najmlađe kadetkinje, kadete i kadetkinje. Na natjecanju je nastupilo 70 igrača i igračica iz klubova PGŽ i Istre.

U konkurenciji najmlađih kadeta nastupilo je 27 igrača među kojima i Brozović Mauro iz STŠK SRDOČI. Brozović je osvojio vrlo dobro 10. mjesto u konkurenciji 2004. godište i mlađi. Brozović je do 10. mjesta stigao sa 4 pobjede i 3 poraza.

U konkurenciji najmlađih kadetkinja nastupilo je 11 igračica, a jedna od njih je bila i Fazlić Stela iz STŠK SRDOČI koja je osvojila odlično 2 mjesto. Fazlić je do finala nanizala 4 pobjede da bi u finalu pokleknula od Salma Veronike sa 3:0. Fazlić je u ½ finalu bila bolja od Molitorisz Iris Helene sa 3:0, dok je u ¼ finalu pobijedila Smailji Senu iz Stk Kvarner s 3:1.

U kadetima je nastupilo 22 igrača gdje je STŠK SRDOČI sudjelovalo sa svojih 6 igrača. Nastupili su Štimac Filip, Erjavac Frane, Jovanović Karlo, Blaženović Eduard, Blaženović Robert te Mijić Patrik. Jedini zapaženiji rezultat ostvario je Jovanović Karlo koji je osvojio u konačnici 5. mjesto. Jovanović je na turniru doživio tek jedan poraz u ¼ finalu od Krstevski Aleksa iz STK Pula. U vrlo kvalitetnom meču Krstevski je slavio sa 3:1 zahvaljujući malo boljoj konentraciji u ključnim trenucima.