SRDOČANI OSTVARILI DVIJE POBJEDE

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo 1. HL zapad muški. STŠK Srdoči je nakon uvodne pobjede u 1. kolu protiv bajera iz Fužina dočekao ekipe STŠK Dugog Sela i STK V. Gorice Stanfar.

U prvom susretu protiv vrlo mlade ekipe Dugog Sela, Srdoči su slavili rezultatom 4:0. prvi susret odigrali su Samac Neven i Meter Roko, te je Samac vrlo lagano slavio sa 3:0. U drugom meču je Hrelec Matija malo teže od očekivanog porazio Zlatkov Luku, dok je u trećem susretu Divković Mario povisio vodstvo ekipe srdoča na 3-0 svladavši Dragun Luku rezultatom 3:0. Parove su bolje otvorili mladi igrači Dugog Sela, ali nakon vodstva od 2:0 u setovima su posustali, te par Samac7Hrelec preokreće rezultat na 3:2 i konačnu pobjedu od 4:0.

Poslijepodnevni susret je Srdoči su riješili u svoju korist rezultatom 4:1. Samac Neven je u prvom susretu nakon nekoliko preokreta slavio protiv Javor Karla 3:2. Povećanje vodstva donio je Hrelec Matija pobjedom 3:1 nad Petrović Martinom. tračak nade za Veliku Goricu donio je Habijanec Marko pobjedom 3:2 nad Divković Marijem. da susret ne ode u daljnju neizvjesnost pobrinuli su se u parovima Divković/Samac pobjedom 3:1 nad Habijanec/Petrović, te je nakon toga Samac potvrdio pobjedu porazivši Petrovića rezultatom 3:0.

Ovim dvjema pobjedama Srdoči su nastavili maksimalni učinak, te su na prvom mjestu sa tri pobjede u isto toliko susreta. Sljedeće susrete ekipa Srdoča igra u gostima, za dva tjedna protiv Pule i Umaga.