SRDOČI POBJEDOM POTVRDILI OSTANAK U ELITNOM RAZREDU

Untitled

Proteklog vikenda odigrano je posljednje, 18. kolo SUPERLIGE. STŠK SRDOČI gostovali su kod STK Donat iz Zadra te su ostvarili pobjedu rezultatom 4-1.

Prvi susret igrali su Marelja i Miljatović te je Marelja uvjerljivo slavio 3- 0 (5, 8, 6). Drugi susret odigrali su Ražov i Divković gdje je Divković lagano porazio mladog zadranina sa 3 – 0 (6, 5, 3). Treći, a ujedno i najuzbudljiviji, susret igrali su Goja i Šarčević. Slavio je Goja rezultatom 3 – 1 (8, -5, 6, 9). Parovi su ponudili ne izvjesnopst u prva dva seta koja si završila identičnim rezultatom, 12 – 10, ali za suprotne strane. Nakon 1 – 1 u setovima, par Divković/Marelja je podigao nivo igre te u preostala dva seta paru Goja/Miljatović prepustio svega 7 poena, te ostvario pobjedu rezultatom 3 – 1 (10, -10, 1, 6). Posljednji susret odigrali su Miljatović i Divković. Slavio je Divković s 3 – 0 (1, 6, 6) nad još uvijek ne iskusnim i mladim Miljatovićem, te tako potvrdio konačnu pobjedu Srdoča rezultatom 4 – 1.

STŠK SRDOČI Rijeka je ovom pobjedom potvrdio ostanak u elitnom društvu i sljedeće godine. Srdoči su sezonu završili sa omjerom 3/13, te su zauzeli osmo mjesto.

Važno za istaknuti je da su Srdoči poslije Zadra imali drugu najmlađu momčad u Superligi, te je time uspjeh još i veći. Također, Srdočima je ovo prvi put da su nakon provedene prve sezone u SUPERLIGI uspjeli i zadržati taj status i za narednu godinu.

Rezultati OVDJE