Srdoči poraženi od jakog STARR-a

DSC_7485

Prošlog vikenda odigrano je 13. kolo muške Superlige u kojem su Srdoči ugostili vrlo jaku ekipu varaždinski STARR. Varaždinci su slavili rezultatom 4-1 te potvrdili da su jedni od kandidata za naslov prvaka ove godine.

Prvi susret otvorio je Divković protiv Japeca te je upisao poraz rezultatom 0-3 (-6, -8, -4). Drugi susret igralo su Marelja i Ređep, te je gostujući igrač zasluženo slavio rezultatom 3-1 (12, 7, -5, 9). Marelja je u prvom setu imao dvije set lopte koje, na žalost nije iskoristio. Treći susret odigrali su najmlađi igrači obje ekipe, Šarčević i Horvat. Slavio je Šarčević protiv vrlo neugodnosg Horvata rezultatom 3-0 (3, 5, 6). PAr Šarčević/Marelja nije imao previše šanse protiv najboljeg para lige Ređep/Japec te su poraženi rezultatom 0-3 (-7, -9, -7). Par Ređep/Japec je ne poražen u ovoj sezoni uz ostvarenih 12 pobjeda. Konačni rezultat postavio je Ređep protiv Divkovića slavivši rezultatom 3-0 (2, 8, 12).

Srdoči su trenutno 8. na ljestvici te su iznad zone ispadanja. Sljedeće kolo Srdoči gostuju u Osijeku kod Vodovoda i imaju priliku uzvratiti im za poraz iz prvog dijela kada su osječani slavili u šokantnom meču sa 4-3.