SRDOČI poraženi od Vodovoda

U prošlom kolu STŠK SRDOČI odmjerili su snage protiv STK Vodovoda iz Osijeka te su poraženi sa 4:0. 

Prvi meč igrali su Divković i Zovko, te je unatoč vodstvu Divkovića 2-1 i i 7-4 u 4. setu Zovko uspio preokrenuti i slaviti s 3-2. Drugi meč su igrali Šarčević i Mihaljević gdje je osjčeki igrač nošen domaćom publikom ostvario pobjedu rezultatom 3-1. U trećem susretu igrali su iskusnik Knežević i Marelja. Knežević je pokazao zašto je već godinama jedan od kvalitetnijih pojedinaca Superlige i slavio zasluženo 3-1. U parovima su Divković/Marelja poraženi od Zovka/Kneževića rezultatom 3-1.

Srdoči su nakon ovog poraza ostali osma momčad Superlige, a to je mjesto koje osigurava ostanak i sljedeću sezonu u najvišem rangu natjecanja.

Proteklog vikenda održano je i prvenstvo Hrvatske za seniore. U varaždinskoj areni nastupila su četiri igrača Srdoča. Šarčević i Graovac su u vrlo teškim skupinama zauzeli treća mjesta te nisu dalje nastavili natjecanja, dok su Divković i Marelja bili prvi u svojim skupinama. Divković je za prvo mjesto u vrlo napetom meču uzvratio Zovku za poraz iz ligaškog ogleda koji dan ranije te je slavio sa 4-3. Marelja je također imao težak put do osvajanja grupe. Tako je protiv perspektivnog Banek Maria iz Osijeka slavio s 4-3, nakon što je gubio 3-1, a potom u maratonskom meču nadigrao i Zeljka Dominika sa 4-3 za prvo mjesto.

Nakon grupe Dikvović je poražen od Zlejka Ivana rezultatom 4-1, a Marelja od Ređep Ronalda rezultatom 4-0.