SRDOČI NAKON PORAZA IDU U ZADAR PO POBJEDU U POSLJEDNJEM KOLU

U pretposljednjem kolu SUPERLIGE  STŠK SRDOČI poraženi su od vrlo dobrog STK SPLIT rezultatom 4-0. U posljednjem kolu ove subote srdočani gostuju u Zadru te se nadaju završiti sezonu pobjedom koja će im podići razinu zadovoljstva budući su i prije posljednjeg kola osigurali ostanak u elitnom društvu i sljedeće sezone.

 

Izostankom prvog reketa Divković Maria srdočani su imali minimalne šanse protiv, ionako, favoriziranog protivnika. Prvi meč je Marelja ne očekivano lagano poražen od Jažabetića rezultatom 3-0 (7, 4, 6). Drugi susret su igrali Graovac i Bakač te je gostujući igrač potvrdio veliku formu kojom igra cijeli drugi dio sezone i slavio je rezultatom 3-0 (7, 4, 5). Uzbudljiv meč su odigrali Šarčević i Mustapić gdje je gostujući igrač, unatoč vodstvu Šarčevića u prva tri seta imao vodstvo od 2-1. Naime, Šarčević je prvi set vodio 10-6, ali mu to nije bilo dovoljno za osvojit taj set, drugi set je Šarčević dobio rezultatom 11-8, dok je treći set opet imao set loptu, međutim opet je ispustio i taj set, da bi u četvrtom  setu jednostavno ponestalo snage i Mustapić je uzeo ponuđeno. Splićani imaju jedan od najjačih parova u ligi, a to su pokazali i u ovom susretu gdje su Bakač/Mustapić slavili nad Maelja/Šarčević rezultatom 3-0 (7, 11, 9).

STŠK SRDOČI ove subote gostuju u Zadru kod istoimenog domaćina koje su u prvom dijelu porazili rezultatom 4-1, te se imaju pravo nadati da će završiti sezonu pobjedom.

REZULTATI OVDJE