SRDOČI SE VRATILI POBJEDAMA

DSC_7485

Proteklog vikenda odigrano je 8. kolo 1. HL zapad. STŠK SRDOČI gostovali su kod STK Brovinje i STK Opatija 08 te ostvarili dvije uvjerljive pobjede.

U prvom susretu STŠK SRDOČI porazili su STK BRovinje rezultatom 4:1. Iako su na meč doputovali oslabljeni, bez dvojice najjačih igrača (Marelja i Divković), to se na rezultatu nije osjetilo. Prvu partiju otvorili su Jurišić i Činko koju je Činko vrlo borbenom igrom riješio u svoju korist rezultatom 3:1. Drugi meč su snage odmjerili Ivinić i Šarčević, te je Šarčević bez većih problema slavio sa 3:0. Treći susret malo vraća nadu domaćinima. Naime, Graovac je odlično krenuo protiv Dobrića, poveo 1-0 u setovima te održavao prednost od dva poena u drugom setu do rezultata 8-8, nakon čega Dobrić sa nekoliko odličnih poena osvaja drugi set, a potom i sljedeća dva te postavlja ukupni rezultat na 3:1. U igri parova su Šarčević i Činko nakon prvotnog šoka u prvom setu, kojeg su izgubili rezultatom 11-5, postavili stvari na svoje mjesto te slavili sa 3:1. Konačni rezultat postavio je Šarčević pobjedom nad Jurisšićem rezultatom 3:0.

Protiv Opatije 08 Srdočani su nastupili u sastavu Marelja, Šarčević i Činko te slavili identičnim rezultatom; 4:1. Susret su otvorili Šarčević i Kinkela kojeg je Šarčević riješio vrlo lagano rezultatom 3-0. Drugu partiju igrali su Marelja i Milotić, kojeg Marelja rješava u svoju korist rezultatom 3-1. Treću partiju igrali su Salma i Činko. Salma uspijeva dobrom taktičkom igrom i uz dosta sreće pobijediti sa 3-1. Parove Šarčević i Marelja rješavaju rezultatom 3-1 bez neki većih problema, a konačni rezultat postavlja Marelja pobjedom nad Kinkelom rezultatom 3:0.

Ovim pobjedama STŠK SRDOČI zadržao je vodeću poziciju u 1. HL zapad ispred STK Kvarner i STK Jaska Jastrebarsko.

Sljedeće kolo na rasporedu je 21.02.2015. kada STŠK SRDOČI dočekuju STK Velika Gorica Stanfar i STŠK Dugo Selo.