Stolnoteniski športski klub Srdoči

Stolnoteniski športski klub Srdoči u svom 29-godišnjem postojanju dao je izniman  doprinos u razvoju i popularizaciji stolnoteniskog sporta u gradu Rijeci i šire.

U našem 29- godišnjem radu dokazali smo se po kvaliteti igračkog kadra  u svim uzrasnim kadetskim i seniorskim kategorijama te u organizaciji najzahtjevnijih stolnoteniskih natjecanja,među kojima se ističu organiziranje državnih pojedinačnih i ekipnih prvenstava u svim uzrasnim kategorijama te međunarodnih turnira Alpe-Adria i tradicionalnog Kupa Grada Rijeke koji se održava  svake godine u sklopu proslave Sv. Vida.

Pored navedenog treba istaknuti  održane međudržavne susret ženskih reprezentacija Hrvatske i Njemačke koji je bio medijski najeksponiraniji budući da se održao u sklopu Premier lige i kvalifikacija za Europsko prvenstvo te  uspješne organizacije utakmice 6. kola muških reprezentacija  Premier lige  Hrvatska – Švedska .Organizacija navedenih natjecanja rezultat su kvalitete rada Kluba koji je i u prošlosti organizirao međudržavne utakmice Europske Super lige između Hrvatske i Njemačke te Hrvatske i Italije.

S ciljem osiguranja kvalitete rada u Klubu, 2002. godine angažirali smo priznate trenere u europskim i svjetskim okvirima   Aljošu i Vladimira Yefremova. Profesionalan rad trenera  dao je rezultate u kadetskim i juniorskim kategorijama u kojima je STŠK Srdoči u vrhu hrvatskog stolnog i dan danas.