STŠK SRDOČI OSTVARIO DVIJE NOVE POBJEDE

Stolnotenisači  STŠK SRDOČI u drugom kolu ugostili su novopečene prvoligaše STK Brovinje iz Koromačna i STK Opatiju 08. Srdočani su postigli dvije uvjerljive pobjede te se nakon drugog kola nalaze na prvom mjestu s osvojenih maksimalnih 6 bodova.

U susretu s STK Brovinje Srdočani su postigli visoku pobjedu 4:1. Mario Divković i Josip Marelja nisu gostima dozvolili da se naigraju. Jedinu pobjedu za goste postigao je Adam Smuda pojačanje gostiju iz Slavonskog Broda koji je pobjedio Andreja Graovca 3:0(12,8,13), u kojoj je domaći igrač ima priliku da preokrene rezultat u svoju korist u sva tri seta.

U susretu s Opatijom 08, Srdočani ( Marelja,Graovac i Divković)  expresno su za 55 minuta porazili goste s 4:0  bez izgubljenog seta .STK Opatija 08  se unaprijed pomirila s porazom ne postaviši u ekipu pvi reket Branka Milotića.

STŠK SRDOČI- STK BROVINJE 4:1 (Divković – Radanović 3:0; Graovac –Smuda 0:3; Marelja- Jurišić 3:0; Divković/Marelja – Radanović/Smuda 3:0; Divković – Ivinić 3:0)

STŠK SRDOČI-STK OPATIJA (Marelja–Salma3:0; Graovac–Kozić 3:0; Divković–Kinkela 3:0; Graovac/Šarčević –Kozić/Kinkela 3:0)