Sve tri ekipe Srdoča uspješne u Županijskoj ligi

Prošli tjedan odigrano je 5. kolo Županijskih liga. Nastupale su sve tri ekipe STŠK Srdoči te su sve tri ostvarile pobjede.

STŠK Srdoči 3 igrali su u gostima protiv STK Kostrene i zasluženo slavili rezultatom 4-2. Prvi dvoboj otvorio je Bogović Nikola porazom od Fabijanić Nandija rezultatom 3-0. Poravnanje rezultata donio je Čintko Anton pobjedom nad Brmalj Miljenkom rezultatom 3-0. Srdočane je u vodstvo doveo Jovanović Karlo pobjedom nad Arbanas Brankom rezultatom 3-2 i to nakon što je gubio sa 2-0. Činko/Jovanović porazom 3-1 u paru od Fabijanić/Arbanas vraćaju nadu domaćinu, ali Činko već u sljedećem meču vraća Srdoče u vodstvo pobjedom nad Fabijanićem rezultatom 3-2. Konačni rezultat postavio je Bogović pobjedom nad Arbanasom 3-0.

Srdoči 2 su igrali protiv STK Opatija 08 – 2, te su bez većih napetosti slavili rezultatom 4-1. Prvi susret je Graovac Andrej riješio u svoju korist protiv Arlović Mateje  rezultatom 3-0 za početno vodstvo svoje ekipe. Stipanić Davor je izgubio od Vulin Vedrana sa 3-1 za rezultatsko poravnanje. Cuculić Ozren je doveo svoju ekipu u vodstvo pobjedom nad Ružić Brunom sa 3-0. Par Graovac/Cuculić su povećali vodstvo svoje ekipe pobjedom nad Vulin/Arlović rezultatom 3-0. Graovac je postavio konačni rezultat pobjedom nad Vulinom rezultatom 3-0.

Srdoči Veterani su gostovali kod Matulja te su ostvarili pobjedu rezultatom 4-2. U prvom susretu Maras Mile je poražen od Vidović Denisa 3-2. Jakaša Ana je u drugom susretu pobijedila Zupet Stojana sa 3-0, a Jakaša Miro doveo svoju ekipu u vodstvo pobjedom nad Žbogar Zoranom rezultatom 3-1. Par Jakaša M./Ganzelja Ivo pobijedio je par Žbogar/Zupet rezultatom 3-1. Jakaša Miro je u sljedećem meču izgubio od Vidović Denisa rezultatom 3-0, a pobjedu je potvrdio Maras Mile pobjedom nad Žbogar Zoranom rezultatom 3-1.

Srdoči 3 su u 1. Župnijskoj ligi nakon petog kola na odličnom drugom mjestu sa ostvarene tri pobjede i samo jednim porazom. Srdoči 2 se nakon pobjede nad Opatijom nalaze na trećem mjestu 2. Županijske lige ali sa utakmicom manje od vodećih, uz omjer tri pobjede i jedan poraz. Srdoči Veterani su vodeći u 2. Županijskoj ligi sa omjerom tri pobjede i dva poraza.