Veliki napredak mladih Srdočana

U županijskoj ligi kao što je već navedeno Srdoči nastupaju sa tri ekipe. U 2. županijskoj ligi su Srdoči Veterani i srdoči 2, dok su 3. ligi mladi Srdočani u ekipi Srdoči 3.

Srdoči Veterani su u dosadašnjem drugom dijelu sezone u 6 susreta ostvarili 3 pobjede i 3 poraza te drže 4. mjesto na tablici sa 9 bodova. Srdoči 2 su u 6 susreta ostvarili 2 pobjede i 4 poraza koje ih za sada zadržavaju u 2. ligi jer se nalaze na 5. mjesto. U nastavku sezone moraju zadržati istu poziciju ukoliko i dalje žele nastupati u 2. županijskoj ligi.

U drugom dijelu mlada ekipa Srdoči 3 je doživjela svojvrsan preporod, te pokazuje veliki napredak. Nakon prvog dijela u kojem su ostvarene samo 2 pobjede iz 12 susreta, u drugom dijelu u dosad odigranih 7 mečeva, Srdoči 3 su ostvarili 4 pobjede i 3 poraza te sa tim omjerom drže odlično 3. mjesto iza Pašca i Opatije. U viši rang idu samo prve dvije kipe, ali to ne treba biti imperativim mladim Srdočanima, već im primarni cilj treba biti nastaviti pokazivati napredak u igri i pristupu koji pokazuju u ovom dijelu sezone.