VI. kolo

U prošlom kolu ekipe STŠK SRDOČI u županijskoj ligi ostvarile su tri pobjede u četiri susreta.

Ekipa SRDOČI VETERANI slavili su u zaostalom susretu 5. kola protiv ekipe Malinska Dubašnica 1, rezultatom 4 – 2. Maras Mile iznenađujuće je poražen od Šušnjar Mirsada sa 3-2. Jakaša Miro poravnava rezultat pobjedom nad Šplehar Leonardom sa 3-2, da bi Malinsku u vodstvo doveo Bogović Nikola pobjedom  nad Peršić Krunom od 3-0. Parovi su otišli na stranu Srdoča rezultatom 3-0, a igrali su Jakaša i Maras. Nakon parova Srdočane u vodstvo dovodi Jakaša pobjedom nad Šušnjarom 3-0, te konačan rezultat 4-2 postavlja Maras pobjedom nad Bogovićem sa 3-0.

U redovnoj utakmici 6. kola SRDOČI VETERANI igrali su protiv Opatije 08 – 3, te slavili sa 4-2. Susret je otvorila Jakaša Ana pobjedom protiv Muminović Sulje od 3-0. Maras porazom od Marić Borislava sa 1-3 vraća stvari na početak, da bi Opatiju u vodstvo doveo Smiljanić Damir pobjedom nad Peršićem (3-1). Novo poravnanje rezultat dolazi nakon parova koje Jakaša Ana i Miro pobjeđuju sa 3-1, da bi konačnu pobjedu donijeli, također Jakaša Ana i Miro u pojedinačnim ogledima protiv Marića i Uravića rezultatima 3-1 i 3-0.

Ekipa SRDOČI 2 u 6. kolu 3. Županijske lige igrala je protiv Kostrene 2 te pobijedila 4-0. Srdočani su slavili uvjerljivo prepustivši gostima samo jedan set u parovima. Pojedinačne susrete u svoju korist riješili su vrlo uvjerljivo Radaković Mia, Stipanić Davor, te Vladilo Miroslav. Već navedenu pobjedu u parovima ostvarili su Stipanić i Vladilo.

Mlada ekipa SRDOČI 3 nije bila toliko uspješna te su poraženi na gostovanju kod Crikvenice 3 rezultatom 4-1. Jedinu pobjedu ostvario je najiskusniji u ekipi, Medica Mauro, nad Rosadićem rezultatom 3-0. Štimac Filip i Erjavac Frane svoje pojedinačne susrete gubili su sa 3-o, dok su isti u parovima poraženi rezultatom 3-1. Konačni rezultat postavio je Šarić Vlado pobjedom nad Medicom 3-0.